Stressivapaata ja stressistä vapauttavaa tekemistä

LUONTOPOLKU

Vajaan kilometrin päässä lomamökeiltä sijaitsee Saarensalmen luontopolku. Luontoreitillä on polkuja, portaita, pitkospuita ja upeita järvimaisemia. Reitin varrella myös laavu ja nuotiopaikka järven rannalla.

KALASTUS

Lomamökit sijaitsevat rauhallisessa paikassa kalaisan Kivijärven rannalla, joten olosuhteet kalastukseen ovat mitä parhaimmat. Kesällä onkimista laiturilta ja uistelua järvellä, talvella pilkkimistä jäällä. Jokaisella mökillä on oma soutuvene, lisäksi vuokraamme perämoottoreita ja kalastustarvikkeita tarvittaessa.

Naapurikunnissa on myös mahdollista käydä tekemässä koko perheen retkiä lohilammikoille tai uistelemaan koskille luonnontaimenta ja harjusta.

KANOOTIT

Kalustoomme kuuluu myös kahdenistuttavia kanootteja (2 kpl), joita on mahdollista vuokrata.

METSÄSTYS

Parisenkymmentä kilometriä lomamökeiltä sijatsee yrityksemme metsäalue. Alueelle rakennetut luontoreitistöt (9 km) tarjoavat mukavan reitin sekä metsästykseen että marjastukseen. Samoin alueella sijaitsevat laavut 2 kpl ja kota tarjoavat oivat retkieväs- ja levähdyspaikat. Alueella on mahdollista metsästää metsäkanalintuja ja jäniksiä, sekä vieraskortin kautta on mahdollista metsästää laajemmalla alueella. 

SAVUSAUNA

Lomamökkien pihapiirissä on vanha, perinteinen savusauna. Savusaunassa ilta kuluu rennosti saunoen ja uiden, löylyä riittää yöhön asti. Savusaunarakennuksessa on myös pukuhuone minikeittiöllä (jääkaappi + keittolevy).