Stressittömät kokoustila- ja ateriapalvelut upeissa järvimaisemissa

Kokousten ja koulutusten järjestäminen käy työstä, mutta niissäkin ainakin osallistujien täytyisi säästyä kaikenlaiselta stressiltä. Silloin nimittäin tulokset ovat huomattavasti parempia.

Siksi teemme kaikkemme, jotta yrityksenne strategiapäivä, myyntikokous, liikeneuvottelu tai virkistyspäivä sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Olipa kyse sitten tarjoiluista, järjestelyistä tai muusta oheisohjelmasta, kannattaa meiltä pyytää ratkaisu ja säästää siten omia hermoja ja resursseja.

Tarjoamme myös erinomaisia tapoja irrottautua hetkeksi asian puhumisesta, jotta ajatus kulkisi taas paremmin. Aivoja voi vilkastuttaa esimerkiksi kävelypalaverilla läheisen luontopolun varressa sijaitsevalle laavulle ja siellä voidaan keitellä nokipannukahvit.

Totaalinen irrottautuminen arkirutiineista onnistuu puulusikkaa vuollessa tai hopeakorua suunnitellessa ja toteuttaessa.

Stressittömyyteen kuuluvat luonnollisesti tarjoilut. Meiltä voitte tilata kattavan ateriapalvelun perinneruoista riistaruokaan yhteistyössä paikallisten ravintoloiden kanssa. Kokouksen lomassa tai päätteeksi on mahdollista nauttia perinteisen savusaunan löylyistä aina illan pikkutunneille asti.

<h3>Kysy lisää stressittömistä kokoustilapalveluistamme</h3><div class="_form_5"></div><script src="https://olhavaisenloma.activehosted.com/f/embed.php?id=5" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>

Tuotepaketit

parisuhde-paketti-stressfree

360 eur / 2vrk

Nauttikaa olostanne Satakielessä . Vietä ihana ja stressitön 2 vrk loma kahdestaan mielitiettysi kanssa.

Perusvuokrauksen lisäksi hinta sisältää:

  • liinavaatteet kahdelle + loppusiivous
    (lakanat valmiiksi pedattuina ja pyyhkeet)
  • suklaata ja kynttilöitä tunnelmointiin
  • ulkoporealtaan vapaa käyttö
  • tuote käytettävissä ajanjaksolla (15.1 – 14.6. | 1.9. – 20.12.)