Perheloma lomamökillä lasketellen

Tiesitkö että mökeiltämme on matkaa lähimmälle laskettelurinteelle ainoastaan reilun puolentunnin ajomatkan verran. Sahiksen laskettelurinne on mukava koko perheen laskettelu- ja hiihtokeskus. Sahiksella on kolme valaistua rinnettä, välinevuokraamo ja rinnekahvio. Lapsille on mahdollista tilata yksityisiä opetustunteja laskettelussa mukavasti alkuun pääsemiseksi. Savivuoren laskettelurinteen läheltä löytyvät myös Savivuoren vaihtelevassa maastossa kulkevat valaistut hiihtoladut sekä pidemmät murtomaahiihtoladut jäällä. Tarkemmin Sahiksen palveluihin voi tutustua linkistä www.sahis.fi.

Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus ostaa perhelippu Sahiksen laskettelurinteelle erikoishintaan 75 eur / päivä. Hinta sisältää kokopäivän rinneliput 2 aikuiselle ja 2 lapselle. Lisähenkilöt 10 eur / päivä.

Olhavaisen lomamökeillä löytyy mukavaa ajanvietettä koko perheelle. Kahdella mökeistämme löytyy lämmin kylpymahdollisuus paljun ja porealtaan muodossa. Läheinen rantalaavu on mukava retkikohde myös perheen pienimpien kanssa. Jäätilanne on mökkialueella hyvä ja pilkkivedet alkavat heti pihalta mökkirannasta.

lapset-paljussa-stressfree

Tervetuloa nauttimaan talviaktiviteeteista ja lomamökkiemme palveluista lomallasi.

Peiponpesä lomamökki (max. 6 hlö)

Viikonloppu (pe-su) ……………………..250 eur
Talviviikko ………………………………….580 eur
Sahiksen perhelippu Olhavaisen lomamökkien asiakkaille 75 eur / päivä. Voit ostaa perhelipun vaikka jokaiselle mökkilomasi päivälle. Soita ja kysy lisää myös muista mökeistämme.