Myydään 4 korkeatasoista rantahuvilaa

omalla rantatontilla Saarenkylän maalaisidyllissä.

 

Eikö olisikin upeaa, jos omistaisit paikan, jossa sinun ei tarvitsisi stressata lainkaan. Paikan, jossa voisit lepuuttaa niin mieltä kuin kehoa kesällä ja talvella. Paikan, jossa voisit irtautua mielessä pyörivistä asioista; työasioista, kotimurheista, lomastressistä.

 

Osta omaksesi todella hulppea kokonaisuus!

 4 korkeatasoista rantahuvilaa Kivijärven rannalla Keski-Suomessa. Oma 2,8 hehtaarin rantatontti, jossa järvinäkymä avautuu Etelä-Länsi ilmansuunnassa! Kaikki huvilat lisäksi kunnallistekniikan piirissä.

– Satakieli 156 m2 valmistunut vuonna 2011

– Kotkansiipi 183 m2 Valmistunut vuonna 2008

– Peiponpesä 93 m2 valmistunut 1996 (peruskorjattu, mm. kylpyhuone uusittu vuonna 2009)

– Kivitasku 150 m2 valmistunut 1991 (peruskorjattu, mm. kylpyhuone uusittu vuonna 2012, alakerta laajennettu + lattiat uusittu)

HINTA: 1 200 000 EUR

Tutustu ja lue lisää kotisivuiltamme sekä pyydä esittelyä!
Myynnistä vastaa Jori Björndahl, asiointi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jori Björndahl

tel. +358 40 708 4425
jori@asuntobjorndahl.fi

Talviasuttava huvila upeilla näköaloilla – Kotkansiipi

Kun saavut pihaan, se näyttää ihan tavalliselta mökiltä, mutta sisään astuessasi leuka loksahtaa. Upea oleskelutila miltei seinän kokoisen ikkunan edustalla houkuttelee heti ihailemaan järvimaisemaa. Tilaa riittää niin rauhoittumiseen, kokkaamiseen, nukkumiseen kuin saunomiseen.

Sauna sijaitsee alakerrassa ja sieltä on helppo pulahtaa alaterassilla lämpenevään design paljuun tai suoraan järveen. Ranta kutsuu vain 30 metrin päässä

Kotkansiiven tiedot:

Kotkansiipi rakennettu 2008, Finlamelli hirsirunkoinen, harjakatto huopakatteella, alakerrassa 2mh+tk+wc+kph+s+var+takka, yläkerrassa 3h+k+wc+takka asuinpinta-ala n. 183m2, lämmitys lämpöpumppu / järvilämpö

Huippuluokan huvila Satakieli 156 m2

Satakielessä riittää tilaa vetäytyä omaan rauhaan tai kokoontua isolla porukalla aterioimaan tai istumaan iltaa. Isoon tupakeittiöön sopii ruokailemaan jopa 18 henkeä.

Toisenlaiseen rentoutumiseen tarjoaa mahdollisuuden oma ulkoporeallas, jonka hoiviin voit pulahtaa niin helteellä kuin pakkasella.

Kivijärven ranta liplattelee 80 metrin päässä. Siellä odottaa oma laituri, lapsiystävällinen hiekkaranta ja soutuvene. Ympärillä avautuu keskisuomalainen luonnon rauha, josta voit nauttia luontopolullamme.

Satakielessä onnistuvat mainiosti myös yritystilaisuudet – luonnollisesti stressittömänä.

Satakielen tiedot:

Satakieli rakennettu 2011, Finlamellirunko, harjakatto huopakatteella, alakerrassa 3h+k+khh+kph+s+wc+vuolukivitakka, yläkerrassa 2h+wc+vh asuinpinta-ala n.156m2, autokatos/varasto, lämmitys maalämpö porakaivo.

Huvilan terassilla lisäksi ulkoporeallas, joka tarjoaa rentouttavat hemmotteluhetket luonnon läheisyydessä. Poreallas on mitoitettu viidelle henkilölle.

Kodikas 100 m2 rantahuvila Peiponpesä

Peiponpesä kutsuu rauhalliseen tai vauhdikkaaseen oleiluun puhtaan Kivijärven rannassa. Voit nauttia suojaisasta siimeksestä tai auringon lämmöstä, kumpi sitten sattuukaan kulloinkin miellyttämään.

Rannasta voit sujauttaa soutuveneen vesille ja käydä narraamassa pari vonkaletta. Ne voit sitten joko savustaa tai grillata, sillä molempiin valmistustapoihin löytyy välineet pihapiiristä.

Peiponpesän tiedot:

Peiponpesä rakennettu 1996, hirsirunkoinen, harjakatto peltikatteella, alakerrassa tk+wc+kph+s+pukuh+katettu terassi, yläkerrassa 2h+parveke, asuinpinta-ala n. 92m2, sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu.

Kivitasku 150m2 rantahuvila

Kivitasku majoittaa keskisuomalaiseen järvimaisemaan isonkin porukan tai vaikka kaksi perhettä kerralla. Kaksikerroksisesta huvilasta löytyy nimittäin keittiö sekä ylä- että alakerrasta ja makuupaikkoja kahdeksalle hengelle.

Voit tehdä olosi mukavaksi niin helteellä kuin pakkasella, sillä talviasuttavan huvilan pitää kesällä viileänä ilmalämpöpumppu. Ja kun tekee mieli liikkeelle, niin voit tyrkätä soutuveneen vesille omasta rannasta ja käydä pienellä lenkillä Kivijärven selällä.

Kivitasku tiedot:

Kivitasku rakennettu 1991, hirsirunkoinen, harjakatto peltikatteella, alakerrassa 2h+k+minik+var+wc+kuivaush+kph+s+takka, yläkerrassa 2h+k+wc+parveke+parvi+takka huoneisto-ala n.150m2, sähkölämpö ja ilmalämpöpumppu.

Kuva järveltä

Keski-Suomi ja sen luonto tarjoavat maalauksellisen kauniita vesistöjä, joita pitkin voi lipua uimisen ja veneilyn lisäksi myös vaikkapa kanootti -kyydillä. Järvien rannoilta aukeavat taas koskemattomat ja laajat viher-metsät, joiden kupeessa niin leikkiminen, tutkiminen, marjastaminen kuin myös samoaminen tempaisevat helposti mukanaan vaikkapa moneksi kokonaiseksi päiväksi kerrallaan. Myös runsas ja monipuolinen eläinkanta kukoistaa koskemattomissa Keski-Suomen metsissä.