Täydellistä rauhaa erämaan keskellä – metsästä, marjasta tai vaella

Kun haluat todellista rauhaa ja hiljaisuutta tai metsästys on sinun tapasi irrottautua stressistä, Metsokorpi on täydellinen paikka sinulle. Se sijaitsee omalla, 180 hehtaarin metsäalueellamme todellisessa erämaassa.

Alueelle rakennetut 9 kilometrin mittaiset luontoreitit tarjoavat oivallisen ympäristön sekä metsästykseen että marjastukseen. Vaelluksen lomassa tai jälkeen voit levähtää laavuilla (2 kpl) tai kodassa.

Metsokorpi tarjoaa täydelliset puitteet myös metsästysiltamien järjestämiseen. Alueella on mahdollista metsästää metsäkanalintuja ja jäniksiä. Vieraskortin myötä voit metsästää myös laajemmalla alueella.

Huvilan tiedot

Varustus: Sähkölämmitys, varaava takka (takkakamiina), sähköliesi + uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, taulu-TV, astiasto 10:lle, sisä-WC, suihku, puusauna.

Käyttö- ja juomavesi: Omasta kaivosta (porakaivo).

Vuodepaikat: 5 kpl.

Pihalla: Kota kotakeittiöllä varustettuna.

Huvilan sähköistys on hoidettu uudella, erittäin tasokkaalla aurinkoenergiaratkaisulla yhdistettynä järeään generaattoriin omassa rakennuksessaan. Vaikka siis oletkin erämaassa, kaikista mukavuuksista ei silti tarvitse luopua.

Hinnasto

Perusvuokra kattaa huvilan vuokran ilman liinavaatteita ja loppusiivousta.

1.6. – 31.10.2017
Viikonloppu 300 €
Lisävuorokausi 80 €
Loppusiivous 80 €

Kun haluat lomaltasi hieman enemmän…

Jo stressivapaalle vyöhykkeelle® saapuminen rauhoittaa mieltä ja kehoa, mutta kun haluat todella maksimoida rentoutumisesi, kannattaa valita StressFree-taso.Se sisältää huvilan vuokran lisäksi loppusiivouksen, huvilan sängyt valmiiksi pedattuina ja vuodesohvan lakanat valmiiksi käytettävinä kaapissa, pyyhkeet (kaksi isoa ja yksi pieni per vuodepaikka), sekä vessassa kaksi käsipyyhettä. Kaiken kruunaa raikas hedelmäkori, joka odottaa sinua saapuessasi huvilalle.

1.6. – 31.10.2017
Viikonloppu 420 €
Lisävuorokausi 80 €

Hintoihin sisältyy kodan ja laavujen vapaa käyttö.

Lisäpalvelut:

Lisäpalveluilla täydennät StressFree-kokemustasi ja helpotat lomaasi. Kerro myös meille, jos mieleesi tulee palveluita, joita toivoisit valikoimiimme.

 

  • Lasten matkasänky ja syöttötuoli varattavissa veloituksetta
  • Liinavaatteet: 12 €/hlö/vko
  • Lisälaveri huvilalle: 20 €
  • Savusauna: Lämmitettynä 200 €/ilta
  • Kahden istuttava kanootti 15 €/vkl, 30 €/vko
  • Perämoottori: 30 €/vkl, 70 €/vko
  • Pitolisä: 100 € (Perimme 100 euron lisän mikäli mökeillä järjestetään juhlatilaisuuksia.)

Varaustilanne ja varaus

Metsokorven varaustilanne


Lähetä varauspyyntö Metsokorpeen